Alumnes de 4t d'ESO premiades al concurs "Fem xarxa, fem empresa"

Aquesta setmana, les alumnes Adriana Molina, Rut Capdevila i Claudia Ortiz de 4t d’ESO de l’escola han aconseguit la tercera posició als premis del “8è Concurs Iniciatives Empresarials Baix Llobregat Nord 2017” dins la categoria de millor idea de negoci jove del projecte “Fem xarxa, fem empresa” que organitzen els ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

El concurs consistia en dissenyar i desenvolupar una empresa seguint les diferents pautes que demanava la memòria a presentar al concurs i que s’havien estat treballant des de l’assignatura d’Economia a l’escola amb el professor Raül Gàmez.

Una trentena de projectes molt interessants on deixar volar la imaginació que anaven des d’una bateria portàtil que es carrega caminant o fent esport fins a un projecte d’impressió 3D passant per una empresa que distribueix medicaments amb drons.

El projecte premiat d’aquestes alumnes, Eco House CAR, consistia en la creació d’un restaurant mòbil que recorreria les diferents poblacions del Baix Llobregat servint menjar ecològic i saludable i també productes locals que es podrien consumir allà mateix o emportar-se cap a casa.


Enhorabona noies!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO

Descobrim científiques i científics que han fet història