Sortida 4t d'ESO al CAU FERRAT i al MAR I CEL de Sitges




Avui divendres 31 de maig, els alumnes de 4t d'ESO hem visitat el Cau Ferrat i Mar i Cel de Sitges.

Aquest matí, els alumnes de 4t d'ESO ens disposàvem a sentir-nos Modernistes, i a conèixer una mica més la gran figura del modernisme català: Santiago Rusiñol.

Hem arribat a Sitges i hem volgut anar pel passeig fins el Cau Ferrat... tal i com començaven els modernistes les serves "Festes Modernistes" a Sitges.

Tot seguit, dividits en 4 grups, hem entrat a visitar la Casa Museu del Cau Ferrat i hem pogut aprendre més anècdotes sobre la vida i l'obra de Santiago Rusiñol, hem visitat la seva casa, hem vist els seus quadres, la seva col·lecció de ferro forjat, els quadres del Greco... i naturalment l'Auca del Sr. Esteve.

Mentre, un altre grup visitàvem el Museu de Mar i Cel, fent un tomb per l'Art des de l'Edat Mitjana fins arribar als pintors Il·luministes de Sitges, el desconsol de Llimona i els cartells dels 4 Gats.

Dos grups més esperàvem al racó de la Calma, la part exterior dels museus, fent els deures sobre la vida de Santiago Rusiñol i l'Art Total. Tots hem anat visitant les sales per on Rusiñol i els Modernistes van viure el seu Art Total.



Quan hem acabat els deures i la visita hem anat a la platja gran de Sitges, just a sota de l'Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla i ens hem banyat... i banyat... hem pres el sol i hem dinat.



Alguns hem acabat fent un tomb pel "carrer del pecat" i menjat un deliciós gelat italià.

Ens ha agradat molt aquesta sortida que ens ha permès conèixer la vida de Santiago Rusiñol... i per un dia ens ha permès sentir-nos modernistes. Ara ja tots som seguidors de l'ART TOTAL.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO

Descobrim científiques i científics que han fet història