Esquiada a 1r i 2n d'ESO.


La setmana del 13 al 17 de gener de 2020 els alumnes de 1r i 2n d’ESO han anat a la neu.

Àlbum fotos

Com cada any, ja en fa més de 20, s’ha fet una setmana blanca d’activitats a la natura on s’ha estat  practicant esquí alpí a les pistes de Vallnord a Andorra.

Ha estat una setmana fantàstica, amb un temps radiant, amb sol tots els dies i una bona neu per esquiar. Els alumnes debutants des del segon dia ja han estat utilitzant la major part de les pistes.

Després d’esquiar s’ha aprofitat el temps per visitar Andorra, per anar a  la discoteca i per gaudir d’un relax  a la zona termal de Caldea.
                                            
Aquest any, com el curs passat,  uns quants alumnes de segon d’ESO han realitzat  activitats alternatives a l’esquí alpí ja que van participar el curs passat i enguany han volgut fer la sortida gaudint d’altres maneres de passar un temps junts: esquí de fons, raquetes de neu, patinatge sobre gel, tirolines, piscina, ...


Com sempre,  hem gaudit de la companyia del Josep Mª i de l’Eva que són els coordinadors de l’activitat a Andorra i que ens han ajudat moltíssim i han fet que els alumnes s’ho passessin molt bé.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Món Sant Benet 2n d'ESO

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO