BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO



Els alumnes de 1r d'ESO ja hem fet el muntatge dels nostres BookTrayler sobre el "Poema de Mio Cid".



Durant el Primer Trimestre vam treballar "el Español por el Mundo", va ser un treball molt important d'investigació que vam fer en grups. Vam aprendre molt i després vam poder presentar els nostres treballs a la classe fent exposicions orals.



Vam acabar aquest Projecte treballant un text de Literatura Medieval Castellana: "el Poema de Mio Cid". El text no era gens fàcil, però ens va agradar molt de conèixer la vida de don Rodrigo Díaz de Vivar, de saber que tenia un caball anomenat Babieca i dues espases: la Tizona i la Colada. Vam saber de les seves batalles i de la seva família, vam conèixer  a "doña Jimena, doña Elvira i doña Sol".  Aleshores ens vam dividir en tres grups, corresponents als " tres cantares" i vam redactar els nostres textos. Cadascun de nosaltres havia de representar personatges del "Poema de Mio Cid".



Quan va començar el Segon Trimestre tothom ja ens havíem estudiat el nostre paper, i va arribar el dia de la filmació del BookTrayler. Tots disfressats de personatges medievals, vam representar els tres "Cantares" als jardins del Progrés. Ens ho vam passar molt bé, i vam riure molt.



Avui us presentem els nostres BookTrayler ja muntats.



Hem après molt fent aquest Projecte i esperem que us agradi. I us animem a llegir el llibre que nosaltres hem treballat "El Poema de Mio Cid".





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

Descobrim científiques i científics que han fet història