Anem al Teatre: L'AUCA DEL SENYOR ESTEVE

Ahir, dissabte 20 de febrer, alumnes de 3r, 4t d'ESO i BTX , pares i professors, vam anar al Teatre Nacional de Catalunya a veure l'obra de Santiago Rusiñol: L'AUCA DEL SENYOR ESTEVE.
L’auca del senyor Esteve, publicada com a novel·la l’any 1907 i representada per primer cop com a comèdia teatral el 1917, amb un èxit immens, és una de les obres cabdals del modernisme català i va ser la peça escollida per inaugurar oficialment el Teatre Nacional de Catalunya l’11 de setembre de 1997. A La Puntual, una botiga familiar barcelonina fundada fa quatre generacions, la vida avança sense sotracs fins que Ramonet, el més jove de la família i relleu generacional del negoci, decideix no seguir la tradició familiar i dedicar-se a l’escultura. Santiago Rusiñol parteix d’aquesta trama per escriure un retrat magnífic i punyent de la burgesia barcelonina, menestral i treballadora, i de la confrontació entre l’artista i la societat.
La interpretació ens va agradar molt, i en el vestíbul del teatre la vam poder comentar amb el Salvador Alsius, que molt amablement es va fotografiar amb nosaltres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO

Descobrim científiques i científics que han fet història