Per Laberints - CCCB - Sortida 2n ESOEl laberint com a construcció i símbol és present a moltes tradicions culturals de la humanitat, la història mil·lenària d'aquest element revela la fascinació que sempre ha despertat en l'home perquè li parla de la condició humana: existeixen infinites situacions en les quals és fàcil entrar però dificil sortir.

El 9 de desembre, els alumnes de 2n d'ESO, vam visitar l'exposició al CCCB "Per Laberints", aquesta fa un repàs del concepte i la representació del laberint al llarg de la història, fent una clara distinció entre laberints de recurregut únic, unicursals, i de recorregut múltiple, multicursals.

La mostra planteja espais ben diferenciats que s'il·lustren amb obres ben diverses, com ara peces arqueològiques, gravats, fotografies, plànols, projeccions o maquetes, a més de peces creades expressament per a la mostra.
Després de fer la visita comentada i experimentar amb peces i espais laberintics, els alumnes de 2n van poder viure la ciutat com a laberint, fent un recurregut de descubriment i experimentació per la Barcelona antiga.

Després de dinar vam poder gaudir i fer un tomb per la fira de Santa Llúcia.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

3r ESO - Ja hem tornat d'IRELAND

3r ESO - BOOKTRAILER POEMA DE MIO CID