MAMMA MIA als alumnes de secundària



Aquest matí, els alumnes de Teatre de 4t d'ESO hem fet el nostre festival musical de final de curs representant MAMMA MIA per a tots els alumnes i professors de secundària.

Avui tot el grup estàvem nerviosos de debó, perquè de tots els públics que hem tingut ens semblava que seria el més exigent... i com que són els nostres companys, la veritat, ens feia una mica de vergonya. Quan ens estàvem canviant, alguns de nosaltres, crèiem que no podríem fer el ball com a les actuacions anteriors pels nervis que teníem... però la nostra actuació ha estat genial. Hem ballat i ballat, ens hem divertit, hem rigut... i el públic ens ha aplaudit molt.

El públic ha picat de mans amb les nostres cançons, ha cantat moltes de les peces de Mamma Mia, i ens ha aplaudit i felicitat al final... hem tingut el millor dels públics.

Amb aquesta actuació acabem el musical Mamma Mia, durant tot el curs hem estat preparant aquest ball, i ara creiem que ens agradaria seguir fent actuacions durant tot l'estiu, perquè ens ho hem passat molt bé junts... i alguns dèiem... amb moments de somniar... que el nostre darrer ball de Mamma Mia podia haver estat a Grècia.

Algun dia, si anem a Grècia, recordarem que tots junts fent Mamma Mia ja hi vam ser.


Moltes gràcies i bones vacances a tothom.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO

Món Sant Benet 2n d'ESO