Els alumnes de 1r d'ESO hem fet un taller de braçalets MASAI.



Els alumnes de 1r d'ESO hem aprés molt del poble Masai. Abans de Nadal, al llibre de llengua castellana vam aprendre els costums, la vida i les tradicions del poble Masai. Vam veure fotografies i vídeos de l'ONG Mans Mercedàries a Kenya amb el poble Masai, i vam poder observar la gran diferència de vestuari, de pentinats i de joies que tenen els Masai en respecte a nosaltres.



Aquesta setmana hem fet un taller de joies Masai, hem aprés què simbolitzen els colors per als Masai, ens hem pogut posar collarets, braçalets i arracades fets pels Masai de Kenya; i nosaltres hem fet els nostres braçalets seguint la mateixa tècnica que fan servir per les seves joies.



Hem volgut combinar colors, tenint en conte el seu significat:
El vermell simbolitza la valentia de la sang, el blanc representa la puresa del cor, el blau dóna la força del cel i de la pluja, el groc dóna hospitalitat al que arriba, el taronja també és un símbol d'hospitalitat i d'acolliment, el verd és la força de la selva i la natura i finalment el negre representa la força per aguantar el dolor i la tristesa.




Nosaltres hem fet els nostres braçalets triant els colors pel seu significat, i també hem volgut donar les formes dels Masai.


Ens ha agradat molt fer aquest taller i hem aprés molt del poble Masai.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

4t ESO - Perills i riscos d'internet (Stop bullying a l'escola)

BookTrayler "Poema de Mio Cid" 1r ESO

Descobrim científiques i científics que han fet història